All gjitha më të shiturat
  • Jo në stok

Axhendë Ditore A5 Colombia Kapak i Butë Ngjyrë Zezë 2023

2023A5COL-Z

Axhendë Ditore A5 Colombia Kapak Imitim Lekure e Butë Ngjyrë Zezë 2023.CODE:2023A5COL-Z

420 Lek
me TVSH
Sasia
Jo në stok

Përshkrimi

Axhendë ditore A5 me përmasa konkrete 14x20, me 320 fletë.Kopertina është imitim lëkure e butë, është praktike dhe e lehtë për t'u mbajtur edhe me vete. Në cdo faqe është e vendosur një datë në të cilën vërehen të nënrenditura oraret nga fillimi i ditës e deri në përfundim të saj. Të gjitha ditët e vitit janë në një faqe përveç fundjavës konkretisht dita e shtunë dhe e dielë që janë të vendosura së bashku në një faqe. CODE:2023A5COL-Z

Detajet e produktit
2023A5COL-Z
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook