All gjitha më të shiturat

Glob me Dritë 14.16cm

78910

Globi i Ndriçuar i Botës me bazament, diametër 14.16cm. CODE: 78910

Shkrimet që lexohen lehtë tregojnë shkretëtirat, kryeqytetet dhe kufijtë kontinentalë, ndërkombëtarë dhe rajonalë.

NDIZET PËR PËRDORIM NË ERRËSIRË – Globi i Ndriçuar i Botës përmban Drita LED të kontrolluara me çelës, në mënyrë që të kthehet në Glob të bukur me ndriçim për të mësuar gjatë natës.  Ka përmasa perfekte të një globi tavoline  Kjo dhuratë praktike edukative e bën mësimin argëtues dhe është ideal për fëmijët dhe nxënësit kuriozë të të gjitha moshave.

1 600 Lek
me TVSH
Sasia
Artikujt e fundit

Detajet e produktit
78910
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook