All gjitha më të shiturat
  • I ri
  • Jo në stok

CLEMENTONI MAKINA IME E PARË KONTROLLUESE

2005997-NL

 CLEMENTONI MAKINA IME E PARË KONTROLLUESE.CODE:2005997-NL

3 800 Lek
me TVSH
Sasia
Jo në stok

Përshkrimi

Një makinë lodër e bërë nga materiali 100% i ricikluar me një dizajn të sofistikuar dhe stil vintage për të ecur drejt aventurave të reja dhe fantastike! Rrotat me timon për të lehtësuar drejtimin dhe një bori që kërcëllon për të tërhequr vëmendjen e fëmijëve dhe për të nxitur kureshtjen, dëgjimin dhe kuptimin e shkakut dhe pasojës.

Detajet e produktit
2005997-NL
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook