All gjitha më të shiturat
  • I ri
  • Vetëm online

CHICCO BIBERON SHISHE PERFECT 5 FLUSSO VELOCE ROZË

12208-NL

CHICCO BIBERON SHISHE PERFECT 5 FLUSSO VELOCE ROZË.  CODE:12208-NL

1 700 Lek
me TVSH
Sasia
Vetëm online

Përshkrimi

Shishe biofunksionale që përshtatet me ritmin e thithjes së foshnjës. Nevojat për ushqim dhe ritmi dhe intensiteti i thithjes janë unike për çdo foshnjë dhe ndryshojnë gjatë gjithë ditës. PERFECT 5 është shishja Chicco që përshtatet natyrshëm me nevojat e foshnjës. Falë kombinimit të cipës Physio dhe Membranës Equilibrium, ato mbështesin ritmin dhe intensitetin fiziologjik të foshnjës, duke ndihmuar në parandalimin e gëlltitjes së ajrit. Shishja biofunksionale Chicco PERFECT 5 lejon ushqyerjen e rregullt dhe të vazhdueshme me gji, duke i siguruar foshnjës një ndjesi natyrale, falë cipës së butë silikoni me finiturë Soft Sense dhe fleksibilitetit të valvulës Equilibrium Membrane e cila përshtatet me intensitetin e thithjes së foshnjës me mikro-lëvizje. . PERFECT 5 Chicco pastrohet shpejt dhe lehtë në çdo pjesë dhe është i sigurt në larje enësh.

Detajet e produktit
12208-NL
Ju mund të pëlqeni gjithashtu
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook