All gjitha më të shiturat
  • Jo në stok

PUZZLE ORIENT DREAM CLEMENTONI 500PJESE

35035-OD-NL

Puzzle Clementoni me 500pjesë, "Orient Dream", me përmasa 49x36cm.

750 Lek
me TVSH
Sasia
Jo në stok

Përshkrimi

Puzzle Clementoni me 500pjesë, "Orient Dream", me përmasa 49x36cm. Puzzle ndihmon dhe nxit krijimtarinë, fantazinë dhe imagjinatën tuaj në procesin e formimit të tij duke j'u vënë në lëvizje mendjen tuaj për ta përfunduar imazhin përkatës të puzzle-it.

Detajet e produktit
35035-OD-NL
4 other products in the same category:

Follow us on Facebook