All gjitha më të shiturat
  • I ri

ÇANTË SHPINE PËR SHKOLLË 'FROZEN'

48496-NL

ÇANTË SHPINE PËR SHKOLLË 'FROZEN'. CODE:48496-NL-NL

 Përmasat e Zgjatura: 29x40x22cm

5 700 Lek
me TVSH
Sasia
Artikujt e fundit

Përshkrimi

Paketa e shpinës është e organizuar me një ndarje të brendshme me një mbyllje tërheqëse dhe një xhep të përparme të përfunduar me një zinxhir. Në anët ka zinxhirë, hapja e të cilave ju lejon të rritni hapësirën e brendshme dhe për këtë arsye edhe kapacitetin e shpinës.Mbartja në shpatull bëhet optimale nga rripat e rregullueshëm dhe të mbushur me sup, me të cilat është i pajisur; Përndryshe mund të bartet me dorë falë dorezës së rehatshme në pjesën e sipërme të shpinës.

Detajet e produktit
48496-NL
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook