Sigurimi i informacionit për pagesën

Faqja jone elektronike përdor SSL dhe pasardhësin e saj TLS për krijimin e një lidhje të koduar midis Serverit dhe Klientit. Në këtë mënyrë, çdo informacion që ju ofroni në faqen tonë është i siguruar dhe nuk mund interpretohet nga palë të treta. 

Faqja jonë nuk përmban skripte të palëve të treta për qëllime reklamimi ose monitorimi të cilat mund te komprometojnë sigurine e informacionit.

Menyrat e pagesës

Ne ofrojmë këto mënyra të pagesës bazuar në vendndodhjen tuaj:

  1. Transfertë bankare
  2. Kesh në dorëzim
  3. PayPal

Follow us on Facebook