Dyqani Tefta Tashko

Dyqani Tefta Tashko

Rruga "Tefta Tashko", Ndertese Private Nr.31,
Njesia Bashkiake Nr.2, Tiranë
Shqipëri
Tiranë (dhe rrethinat)
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 09:00 - 20:00
E.
 • 10:00 - 18:00
Dyqani Don Bosko

Dyqani Don Bosko

Rruga "Don Bosko", Pallati Vizion Plus, Kati i pare,
Tiranë
Shqipëri
Tiranë (dhe rrethinat)
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 08:00 - 21:00
E.
 • 09:00 - 20:00
E.
 • 10:00 - 18:00

Follow us on Facebook