All gjitha më të shiturat
  • Jo në stok

Suport Skoçi - SAN MU

39613

Suport Skoçi -  SAN MU . CODE : 39613

I përshtatshëm për shirit ngjitës deri ne 19mmx33m.
Bazë jo e rrëshqitshme .
Rimbushje e thjeshtë dhe e sigurt .

280 Lek
me TVSH
Sasia
Jo në stok

Përshkrimi

Detajet e produktit
39613
4 other products in the same category:

Follow us on Facebook