All gjitha më të shiturat
  • Në stok

Zarfa të bardhë me dimension 12x18

1218-IN

Zarfa të bardhë 80gsm me dimension 12x18. CODE:1218-IN

Ngjyra
permasa
5 Lek
me TVSH
Sasia

Përshkrimi

Zarfat për Letër, Mailer, Legal, Katalog dhe Postime të tjera letre. Mbyllja e ngopshme e ngjitësit me vetë-mbyllje të lehtë nuk kërkon lagështues shtesë, kasetë ose kapëse; Vetëm gjëra, zhvishem, shtypni dhe dërgoni pa u shqetësuar.

Detajet e produktit
1218-IN
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook