All gjitha më të shiturat
  • Në stok

Zarfa të bardhë me dimension 11x23

1123-IN

Zarfa të bardhë 80gsm me dimension 11x23. CODE:1123-IN

5 Lek
me TVSH
Sasia

Përshkrimi

Zarfat për Letër, Mailer, Legal, Katalog dhe Postime të tjera letre. Mbyllja e ngopshme e ngjitësit me vetë-mbyllje të lehtë nuk kërkon lagështues shtesë, kasetë ose kapëse; Vetëm gjëra, zhvishem, shtypni dhe dërgoni pa u shqetësuar.

Detajet e produktit
1123-IN
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook