All gjitha më të shiturat
  • I ri
  • Sasi e limituar

Siam Dosje A4 me 4 unaza 4cm me Veshje PVC

2011/40BL-IO

Siam Dosje A4 me 4 unaza 4cm me Veshje PVC dhe xhep të brëndshëm. CODE:2011/40BL-IO

Përshkrim:  Binder me 4 unaza diametër 40mm, shpinë 70mm, me 2 xhepa, material 100% i ricikluar  Paketa përfshin: 1 copë  Materiali: Pvc  Kapaciteti: A4  Ngjyre blu

570 Lek
me TVSH
Sasia
Sasi e limituar

Detajet e produktit
2011/40BL-IO
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook