- Sasi e limituar
- Nuk ka më artikuj në shportën tuaj
- Transporti Falas!
- Totali 0 Lek
- Kancelaria
- Letër
- Arkivim
- Pajisje Zyre
- Organizuese per Tavolinë
- Aksesorë tavoline dhe konsumabla
- Shkrim & Korrigjim
- Blloqe & Axhenda
- Tabela WB & Me Tapë
- Pajisje & Makineri
- Mobilje Zyre
- Zarfa & Artikuj per Postë
- Bojra & Toner
- Pajisje Shkollore
- Çanta shpine & Portofola
- Fletore & Blloqe
- Shkrim & Korigjim
- Lapsa druri/Flamastra/Pastela
- Gërshërë /Prefëse lapsash/Bisturi
- Ngjitës shirit/i ngurtë/i lëngshëm
- Plastelinë/Argjilë/Slime
- Piknik & Kohë e lirë
- Etiketa & Shënjuese
- Mbështjellëse Librash dhe Fletoresh
- Vizatim Teknik
- Polionda me dorezë/Tub
- Harta & Globe & Flamur
- Numerator & Trupa Gjeometrik
- Pajisje Eksperimentuese & Lupa
- Art & Pikturë
- Lojëra & Argëtim
- Elektronike
- Libra Për Fëmijë Dhe Të Rritur
- Artikuj Me Qera
Epson Ink Cartridge Genuine Cyan T1282
C13T12824021 T1282
Sasia: 1
Produkte të pajtueshme: Epson Stylus Office BX305F & lt;
Ngjyra: CYAN
Teknologjia: Inkjet.CODE:T1282
Fishekë me bojë Epson Cyan T1282 (175 faqe) për Printerët Epson BX305F, SX125, SX235W, SX425W, SX435W.
Fishekë boje Cyan T1282 (175 faqe) (C13T12824011) nga Epson është krijuar për të siguruar që puset e bojës tuaj të varfëruar janë mbushur shpejt dhe lehtë me bojëra me cilësi të lartë. Duke ju ndihmuar të arrini printime me cilësi të lartë dhe qartësi të lartë nga printeri juaj me bojë, fishekja është pompuar plot me bojë të prodhuesit me profesionalizëm dhe me kujdes.
Epson e ka ndërtuar këtë fishek për të punuar brenda familjes BX305F, SX125, SX235W, SX425W, SX435W, duke plotësuar në mënyrë të përsosur sistemin e brendshëm të dërgimit të bojës. Kjo përputhshmëri intuitive siguron që shtëpia ose shtypësi i zyrës tuaj do të vazhdojnë të ofrojnë një nivel shtypjeje vazhdimisht të lartë, duke siguruar një mundësi shumë më superiore ndaj alternativave jashtë markës.
Demonstrimi i të gjitha tipareve kryesore të një fishekë me bojë, Fishekë me bojë Cyan T1282 (175 faqe) (C13T12824011) është tepër e thjeshtë për t'u instaluar dhe e besueshme, ndërsa ofron printime me cilësi të lartë. Kjo është demonstruese e popullaritetit të madh të printerëve me bojë brenda shtëpisë dhe zyrës së vogël, duke lejuar përdoruesit të krijojnë produkte të shtypura me cilësi të lartë.
Pavarësisht nëse shtypni në shtëpi ose në zyrë, mbase përfitimi më i madh i përdorimit të teknologjisë së shtypjes me bojë është kursimi i konsiderueshëm monetar që duhet të bëhet. Duke ju ndihmuar të kontrolloni kapitalet e shtypura të bashkangjitura në zëvëndësime dhe harxhime më të forta, Fishekë me bojë Cyan T1282 (175 faqe) (C13T12824011) mund të vazhdojë të prodhojë printime me cilësi të lartë me një çmim të vogël.
Nëse jeni duke luftuar për të gjetur fishekun më të mirë të zëvendësimit për printerin tuaj, ekipi i Printerland mund të ofrojë këshilla plotësisht të pavarura dhe të paanshme për t'ju ndihmuar. Nëse Fishekë Boje Cyan T1282 (175 faqe) (C13T12824011) nuk është produkti më i mirë për kërkesat tuaja, ne do të përpiqemi t'ju kontaktojmë me alternativat dhe t'ju ndihmojmë të ndryshoni rendin nëse dëshironi.