All gjitha më të shiturat

Karikues USB Telefoni

000KT-GL

Karikues telefoni usb per Eu
Lloji i prizës: Lloji i EU-së, Lehtë për t’u përdorur
Rezultati: DC 5.0V-1A
Duhet një kabllo USB për të karikuar
Një port USB
Pesha neto: 18g
Dizajni i bordit të qarkut të patentuar për të mbrojtur pajisjet tuaja nga qarqet e shkurtra
I përshtatshëm për t'u përdorur për shtëpi, zyrë dhe udhëtime
Inputi: 100-240V 50Hz / 60Hz 0.15A
Ofroni karikim të mjaftueshëm dhe të shpejtë. Produkt i shkëlqyeshëm me çmim të lirë, 100% markë e re dhe cilësi e lartë.
I vogël dhe i lehtë për ruajtje dhe për tu marrë me vehte.
Artikujt e përfshirë: 1 x USB Karikues murit versioni EU.CODE:000KT-GL

200 Lek
me TVSH
Sasia

Përshkrimi

100% markë e re dhe me cilësi të lartë, produkt i shkëlqyeshëm me çmim të lirë. Duhet një kabllo USB për të ngarkuar. Lehtë për t’u përdorur, futur dhe luajtur. Dizajni i bordit të qarkut të patentuar për të mbrojtur pajisjet tuaja të dashura nga qarqet e shkurtra. Ofroni karikim të mjaftueshëm dhe të shpejtë. I përshtatshëm për t'u përdorur për shtëpi, zyrë dhe udhëtime. I vogël dhe i lehtë për ruajtje dhe marrje. Një port USB

Ngjyra: E bardha

Detajet e produktit
000KT-GL
2 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook