All gjitha më të shiturat
  • I ri
  • Vetëm online

CHICCO LODËR TRILLINO AMICI

10452-NL

CHICCO LODËR TRILLINO AMICI.  CODE:10452-NL

1 000 Lek
me TVSH
Sasia
Vetëm online

Përshkrimi

Lodër argëtuese që përmban efekte të ndryshme optike dhe ngjyra të kundërta, duke përfshirë të kuqen dhe të bardhën, për të ndihmuar foshnjat të zhvillojnë aftësitë e tyre vizuale. 3 lodra me funksione të ndryshme: Një gjethe e dhëmbëzuar, një kërpudhë me efekt optik, një grykë e butë plastike për stimulim vizual. Tekstura të ndryshme për stimulim me prekje. Plastikë e butë për të dhënë lehtësim gjatë periudhës së daljes së dhëmbëve. Dorezë e lehtë për kapje.

Detajet e produktit
10452-NL
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook