All gjitha më të shiturat
  • Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

Telajo me dimensione te ndryshme

Kanavacë për pikturë.

Kanavacë me përbërje  pambuku. Ashpërsi mesatare.E  përshtatshme në të gjitha teknikat: vaj, tempera, akrilik dhe i përzier.

Dimension
200 Lek
me TVSH
Sasia
Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

Përshkrimi

Kanavacë me përbërje  pambuku. Ashpërsi mesatare.E  përshtatshme në të gjitha teknikat: vaj, tempera, akrilik dhe i përzier.

Detajet e produktit
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook