All gjitha më të shiturat
  • I ri
  • Vetëm online

CHICCO LODËR MUSIC DJ

12247-NL

CHICCO LODËR MUSIC DJ.  CODE:12247-NL

6 400 Lek
me TVSH
Sasia
Vetëm online

Përshkrimi

Me Dj Mic Musical Path, muzika është njëkohësisht argëtuese dhe edukative: Dj Mic ofron një rrugë të vërtetë evolucionare për të zbuluar muzikën. Ndiqni Dj Mic dhe kërceni me të me 3 mënyra evolucionare të lojës, duke filluar nga eksplorimi i ngjyrave, formave dhe notave muzikore deri tek mësimi i ndjenjës së ritmit. Pastaj ai merr pjesë në një kuiz emocionues muzikor. Pista e madhe e vallëzimit elektronik: Tapet 92×55 cm me 8 zona interaktive. Këndoni dhe kërceni me DJ Mic, mikrofoni që flet ju udhëzon hap pas hapi për të zbuluar muzikën dhe rrotullohet 360 duke ndjekur ritmin e këngëve. 17 këngë dhe më shumë se 50 fraza që ndihmojnë fëmijën tuaj të mësojë për botën e muzikës. 7 drita me efekt disko: dritat RGB ndryshojnë ngjyrën duke ndjekur ritmin e muzikës dhe ndihmojnë fëmijën të gjejë pozicionin e çdo note muzikore në tapet. Volumi i rregullueshëm: niveli i volumit mund të ndryshohet gradualisht.

Detajet e produktit
12247-NL
Ju mund të pëlqeni gjithashtu
4 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Follow us on Facebook